I hate contemporary music (Odio la música contemporània), per a soprano i piano

18,00

Descripció

Autor

TORRALBA, Manuel

Text en anglès

TORRALBA, Manuel

Instrumentació

Soprano i piano

Durada

6'

Pàgines

15

Any composició

2024

ISMN

979-0-69245-095-5

Ref.

100-965PA

Al gener del 2024, després de descobrir el meravellós  cicle de cançons de Leonard Bernstein “I Hate Music” per soprano i piano, vaig decidir escriure el meu propi cicle de cançons per primer cop, amb la lletra inclosa, “I hate contemporary music”.

Aquest grup de quatre cançons explora la complexa relació entre la protagonista femenina i la música contemporània. Cadascuna d’aquestes cançons té la seva paleta única de colors i en alguns casos, excentricitats.

Warnings from Daddy (Advertències del pare): Obra desenfadada i divertida on la protagonista parla dels horrors de la música contemporània i del seu deure de seguir aquesta carrera perquè és la que dona diners.

I’m a good girl (Sóc una bona noia): Cançó lenta i misteriosa amb un colorit molt ombrívol. És quasi com un monòleg interior entre la ment de la protagonista i el món exterior.

Mischievous thoughts (Pensaments entremaliats): Travallengües increïblement ràpid amb molts canvis de ritme i diferents elements percussius al piano.

I hate contemporary music? (Odio la música contemporània?): Amb quasi el mateix tempo que la primera cançó, la nostra protagonista demostra un canvi. Al final sembla que ha començat a estimar les característiques d’aquesta música. Estava sota l’encanteri d’odi en front de la música contemporània del seu pare.

Informació addicional

Pes 0,215 kg

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.