Skip to main content

FAQ

Aquí trobaràs resposta a les preguntes més freqüents sobre el funcionament de www.brotonsmercadal.com. Per qualsevol altre dubte pots contactar directament amb nosaltres per email a (editorial@brotonsmercadal.com) o per telèfon al 93.674.31.74 o 93.675.46.72.

Com fer una cerca

Utilitza el cercador general situat a la part superior esquerra, escrivint la paraula clau que t’interessiPodràs filtrar el resultat de la cerca segons si busques informació d’un producte (Botiga), d’un autor (Autors), o en general dins de tot el lloc web (Web).

També pots consultar totes les partitures i altres productes que oferim a través del menú situat a l’esquerra (Partitures, articles de regal, CDs, etc.)

Clients nous

Per poder comprar a través de www.brotonsmercadal.com caldrà registrar-se com a usuari. Les dades personals que introduïu en els formularis les tractarem d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril del 2016, en vigor des del 25 de maig del 2018.
A més, d’aquesta manera podràs gaudir de diversos avantatges:
– Les teves compres seran molt més àgils perquè no hauràs d’introduir les teves dades cada vegada que facis una comanda.
– Et podràs beneficiar de descomptes exclusius per a clients registrats, ofertes addicionals, o altres tipus de promocions.
– Podràs consultar en qualsevol moment el teu historial de comandes per veure les teves compres anteriors.
– Tindràs l’opció de subscriure’t al nostre butlletí de novetats i rebre així notificacions amb les novetats editorials de la nostra botiga.

Pots registrar-te aquí

Com comprar

Per comprar un article has d’afegir-lo a la cistell clicant el botó ‘Afegir a la cistella’.
Quan hagis posat tot els articles que vulguis comprar pots revisar la cistella fent clic al botó de la cistella fent clic a la quantitat de productes que surt al costat de la cistella de la part superior esquerra de la pàgina.

El contingut apareix detallat amb els articles que has afegit: descripció, quantitat, total per article i impostos.

Si vols modificar les quantitats pots canviar el número de la casella ‘quantitat’ i prémer el botó ‘canviar’. Si vols eliminar un article de la cistella prem el botó ‘eliminar’.

Un cop revisada la cistella pots procedir a comprar fent clic a  ‘Següent pas’. Aquí hi ha la possibilitat de canviar l’adreça d’enviament i l’adreça de facturació, ja que sinó s’utilitzarà l’adreça facilitada a l’hora de registrar-se com a usuari. A sota de l’adreça de facturació hi ha l’apartat “Transportista” on s’ha d’escollir el tipus d’enviament (urgent, normal, etc.). Fent un clic a “Següent pas” s’arriba a la pantalla per a confirmar la comanda, on cal escollir el sistema de pagament. Després cal clicar “Accepto les condicions” per confirmar la comanda i anar al “Següent pas”.

Si has escollit Targeta de crèdit o transferència bancària, accediràs a la passarel·la de pagament de “La Caixa” i si esculls PayPal, accediràs a la seva pàgina corresponent, on les teves dades necessàries per a fer el pagament s’introduiran de manera codificada i protegida. L’opció de pagament “Rebut” només és per a professionals (botigues, distribuïdors) que ens han facilitat les seves dades corresponents.

Un cop acabat el procés de pagament retornaràs a brotonsmercadal.com i t’enviarem un missatge de confirmació de la comanda al teu correu electrònic.

En cas que puntualment un article no es trobés en estoc, el termini de lliurament es podria prolongar una mica més de l’habitual i aquesta circumstància es comunicaria a l’interessat per correu electrònic.

Formes de pagament

Les formes de pagament a www.brotonsmercadal.com són Targeta de crèdit, Transferència bancària (tots dos amb accés a la passarel·la de pagament de “La Caixa”), PayPal i Rebut domiciliat (aquest només per a professionals). Les targetes acceptades són les següents:

Les botigues, conservatoris o distribuïdors (professionals), tenen aquesta opció de domiciliar el pagament de les seves comandes, registrant-se com a tals i facilitant les seves dades. En aquest cas, en el moment de fer la comanda, cal que seleccionin “Rebut domiciliat” entre les opcions de pagament.

Si tens problemes per fer el pagament truca’ns al 93 674.31.74 o 93.675.46.72 o escriu-nos a comandes@brotonsmercadal.com

Descomptes comercials a botigues, conservatoris i distribuïdors

Els clients que es registrin com a botiga, conservatori de música o distribuïdor poden fer servir la plataforma www.brotonsmercadal.com  per a fer comandes de manera regular. Els preus aplicats no seran al detall sinó els preus de llista, amb descomptes del 20% al 40%. També tindran l’opció de realitzar els pagaments de les seves comandes mitjançant la domiciliació bancària.

Per a donar-se d’alta com a botiga o distribuïdor s’ha de contactar amb nosaltres per a que activem la reducció comercial pertinent. Pots fer-ho per telèfon al 93.674.31.74 ó 93.675.46.72 o per email a la direcció comandes@brotonsmercadal.com.

Un cop activat el teu compte com a botiga o distribuïdor és molt important que sempre facis les compres com a usuari registrat ja que en cas contrari no se t’aplicarien els preus especials.

Preus i impostos

Tots els preus dels nostres productes inclouen IVA. Els llibres i partitures en format paper tenen un 4% d’IVA, mentre que la resta d’articles tenen un 21 % d’IVA.

Els ciutadans de països intracomunitaris que declarin com a titular d’empresa i facilitin un NIF vàlid estan exempts d’IVA (VAT).

Trameses

Les formes de tramesa que oferim són correu normal i correu urgent. Cada forma té un cost i un termini de lliurament concrets que es detallen a les taules següents:

 

Tarifes de tramesa

Espanya

Fora d’Espanya

Pes

Normal

Urgent

Normal

Urgent

fins a 2 Kg.

6,55 €

10,55 €

depèn de la destinació
fins a 5 Kg.

11,56 €

18,55 €

depèn de la destinació

 

Termini estimat de lliurament (*)

Espanya

UE

Resta d’Europa

Àsia, Amèrica del Sud, Oceania

Amèrica del Nord i Central

Normal

5 dies

8 dies

10 dies

25 dies

20 dies

Urgent

3 dies

5 dies

7 dies

15 dies

10 dies

(*) Els terminis de lliurament són aproximats i poden variar en funció de l’operador.

Aquí pots trobar respostes curtes a les preguntes que rebem més sovint:

La meva comanda ha sortit però jo no l’he rebut. On és?

Després de diversos anys com a botiga online la nostra experiència ens diu que la gran majoria de paquets arriben a la seva destinació en els terminis estimats. No obstant això:

• Per a trameses dins d’Espanya

Si la teva comanda no ha arribat i s’ha enviat com a correu normal, no cal que contactis amb nosaltres fins que hagin passat 14 dies. A partir d’aleshores estarem a la teva disposició per a seguir la tramesa i detectar el punt on es troba exactament.

Si la teva comanda no ha arribat i s’ha enviat com a correu urgent per al territori d’Espanya pots contactar amb nosaltres passats 4 dies hàbils.

• Per a trameses fora d’Espanya

Per a la majoria de trameses fora d’Espanya per correu normal esperem que les comandes arribin a qualsevol destinació en un màxim de 14-28 dies (tot i que en la majoria de destins és molt més ràpid). No obstant, si en un termini de 28 dies la comanda no ha arribat, escriu-nos a comandes@brotonsmercadal.com  confirmant-nos l’adreça. Si les dades són correctes podem declarar la comanda com a perduda i procedir a una nova tramesa.

Per a la majoria de trameses fora d’Espanya per correu urgent esperem que les comandes arribin a qualsevol destinació en un màxim de 7 dies. Tots els paquets han de ser lliurats en mà i signar un rebut. Si no hi ha ningú per a rebre el paquet intentaran contactar d’altres maneres i deixaran una targeta de contacte. Si no has rebut el paquet en un màxim de 8 dies, escriu-nos a comandes@brotonsmercadal.com i farem el seguiment de la tramesa per a  localitzar-la.

Recorda que si vols que es lliuri la comanda per correu urgent has d’estar segur que hi haurà algú al lloc de lliurament per a rebre’l o en cas contrari el servei de missatgeria no tornarà fins passades 24 hores.
Si al dia següent encara no hi ha ningú per a rebre el paquet, el client haurà de desplaçar-se a la oficina més propera per a recollir-lo. Al cap de 4 ó 5 dies el paquet és retornat al remitent. Les despeses de lliurament varien en funció del pes de la comanda, del mode de lliurament i destinació.

Devolucions

A la botiga www.brotonsmercadal.com respectem el dret a desistiment en tots els productes que no estiguin dins les categories contemplades a l’article 45 de la Llei d’ordenació del comerç minorista de la Generalitat de Catalunya. Per a poder fer ús del dret a devolució, s’haurà d’omplir el formulari de desistiment i enviar-lo per correu postal a l’adreça Apartat de correus 37, 08190 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), o per correu electrònic a l’adreça comandes@brotonsmercadal.com en un termini màxim de 7 dies hàbils des de la recepció de la comanda.

Els articles hauran de tornar-se en perfectes condicions (amb el seu embalatge original i sense utilitzar). No s’acceptaran articles malmesos o fora del seu embalatge original. La devolució d’un article suposa el rescabalament de l’import de l’article menys les despeses de tramesa.

Respecte dels articles amb defecte de fabricació, s’admeten totes les devolucions sense necessitat d’emplenar cap document. En aquest cas pots fer efectiva la reclamació contactant amb nosaltres per email a comandes@brotonsmercadal.com o per telèfon al 93.674.31.74 ó 93.675.46.72. A la recepció de l’article revisarem l’estat del mateix i, si pertoca, realitzarem el canvi per un de nou o la devolució total de l’import de l’article més les despeses d’enviament derivades.

Per a més informació podeu consultar les nostres Condicions de Compravenda.

Com puc tornar un article que no he demanat, o que és defectuós o que està malmès?

En cas de rebre un paquet o article que no has demanat, que sigui defectuós o que estigui malmès pots contactar amb nosaltres a l’adreça comandes@brotonsmercadal.com o trucant al 93.674.31.74 ó 93.675.46.72. A la recepció de l’article revisarem el seu estat i si pertoca realitzarem el canvi per un de nou o bé la devolució de l’import més les despeses de tramesa derivades.

Com puc cancel·lar la meva comanda?

Durant les 24 hores següents a la realització de la comanda pots sol·licitar la cancel·lació escrivint a la direcció comandes@brotonsmercadal.com demanant l’anul·lació i adjuntant el número de comanda. Passades 24 hores pots sol·licitar-ho i, sempre que el paquet no hagi estat enviat, també procedirem a la cancel·lació. En el cas que hagin transcorregut 24 hores i el paquet ja hagi estat enviat hauràs d’omplir el document de desistiment i enviar-lo en un termini de 7 dies des de la recepció de l’article. En tots els casos descrits la cancel·lació de la comanda suposa la devolució íntegra de l’import de compra.

Condicions de compravenda

Per a més informació, veure l’apartat Condicions de Compravenda al menú inferior de la pàgina web.

Política de privacitat

Per a més informació, veure l’apartat Política de privacitat del menú inferior de la pàgina web.

Seguretat

A www.brotonsmercadal.com vetllem per la seguretat a Internet i per això ens comprometem a oferir sempre el més alt nivell de seguretat a totes les parts de la seva navegació. Els nostres servidors disposen de la tecnologia més avançada per a mantenir les teves dades personals absolutament segures.

Per a més informació, veure l’apartat Política de privacitat al menú inferior de la pàgina web.

Contactar / On podeu trobar-nos

Per qualsevol dubte relacionat amb www.brotonsmercadal.com pots visitar la secció Ajuda/FAQ (Preguntes freqüents) on potser trobaràs resolta la teva consulta.

Si tens algun dubte que no apareix a la secció FAQ pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça editorial@brotonsmercadal.com. Si la consulta està relacionada amb comandes pots escriure a l’adreça comandes@brotonsmercadal.com o contactar per telèfon trucant al 93.674.31.74 o 93.675.46.72.

On podeu trobar-nos

BROTONS & MERCADAL EDICIONS MUSICALS SL

Passeig del Torrent núm. 3, Locals 3-4

08196 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Espanya

Telèfons: +34 93.674.31.74 o 93.675.46.72

Fax: +34 93.675.46.72

Lloguer

Per sol·licitar informació sobre els materials de lloguer de les obres del nostre catàleg, contacteu amb nosaltres emplenant el formulari que trobareu. Ens posarem en contacte el més aviat possible.

Llicències

Per a sol·licitar la llicència d’una obra del nostre catàleg pots contactar amb nosaltres a l’adreça de correu editorial@brotonsmercadal.com comunicant el títol i l’autor de l’obra  que t’interessi, i motiu pel qual sol·licites la llicència.

Informacions sobre els artícles de regal

Les següents taules et facilitaran la elecció de les talles adequades:

Samarretes: mides i talles corresponents

 

 

Avarques: mides i talles corresponents

Guía d’equivalència talla calçat

Recomanem agafar un número superior a l’indicat a la regla, i si els centímetres coincideixen amb un número entremig, agafi un número superior.

Ex.: 26 cm = 39, recomanem un núm. 40.

Ex.: 17 cm = 25 ½, recomanem un núm. 27.

ATENCIÓ: Aquesta cinta és orientativa, les talles poden variar segons el “empeine” o l’amplada del peu

Condicions d'ús de la página web www.brotonsmercadal.com

Per a més informació, veure l’apartat Condicions d’ús al menú inferior de la pàgina web.